Ontbijt je fit – nieuw boek over de vijf elementen voeding

Sluiten

Kom er ook bij!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Zo kun je al lezend iets voor je gezondheid doen. Als WELKOMSTCADEAU ontvang je mijn E-BOOK ‘Weg vermoeidheid – In 5 stappen meer energie met de Chinese voedingsleer’.

13/11 2014

Het was weer een tijdje stil op mijn blog. Als je me al langer volgt, dan weet je dat dit niet zonder reden was. In de laatste maanden heb ik hard gewerkt. Met trots maak ik nu bekend dat eind november mijn eerste boek ‘Ontbijt je fit – Starten met de vijf elementen voeding’ verschijnt.

Het is een boek dat ik tien jaar geleden zelf had willen hebben, toen ik mijn eerste voorzichtige stappen in de vijf elementen voeding zette. Hoewel deze voedingsleer niet erg moeilijk is, miste ik toen een leidraad waarin de achtergronden van de Chinese voedingsleer op een eenvoudige manier werden uitgelegd en waarin ik gemakkelijke en heilzame recepten kon vinden.

In mijn boek draait alles om het ontbijt, omdat dit de Cover Ontbijt je fit _ Jutta Koehlermeest belangrijke maaltijd van de dag is. Het boek is onmisbaar als je de achtergronden van de TCM en vijf elementen voeding wilt leren kennen. Het geeft duidelijke uitleg over welke gerechten goed zijn voor je gezondheid.

Maar ook voor TCM-therapeuten die meer willen weten over de werking op het lichaam van voedingsmiddelen en bereidingen, is dit boek een aanrader.

 

Lees hier wat Barbara Temelie, internationaal bekend TCM-expert,  over mijn boek zegt:
Gun uzelf gedurende een paar dagen de warme ontbijtgerechten die Jutta Koehler u in volle overtuiging en met veel vreugde en gedetailleerde uitleg presenteert. Ik verzeker u dat u, met behulp van dit boek, kunt ervaren waar uw zwakke plekken liggen wat betreft uw voedingsgewoonten en  lichaamsfuncties èn hoe u deze met behulp van de vijf elementen voeding stap voor stap kunt aanpakken.

Hier kun je een voorproefje nemen

Waar kun je het boek kopen?
Het boek kost 24,90 euro (inclusief btw). De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis.
Pre-order hier , dan heb je het boek in week 48 in de brievenbus.

Meer informatie over het boek:
Hardcover, 176 bladzijdes
Elk recept is voorzien van een afbeelding.
Afmetingen: 17 cm x 24 cm
Ik wens jullie veel leesplezier!

 

Commentaren (5)

  1. Wat een prachtig, goed leesbaar boek, ook voor een leek! Ben er erg blij mee. Eerste gemaakte recept, kokosgierst met granaatappelpitjes, meteen een topper. Veel succes ermee en bedankt voor het schrijven van dit boek!

  2. Jutta, wat een ontzettend leuk geschreven boek, ligt al in praktijk ter inzage en ik maak veel reclame voor je!
    Helder, herkenbaar en eindelijk in nederlandse taal een boekje met deze kennis!

  3. Ik wil je graag stevig bedanken voor je erg goed boek : met een beetje voorbereiding makkelijke recepten, meestal zelfs snel klaar, voedzaam, bijzonder smakelijk, …). Sinds ik veel van de recepten maak en met smaak opeet, verandert er vanalles (bv minder verkouden en/of opkomende verkoudheid stopt, veel langer ‘verzadigd’ na het ontbijt, …)
    Ik gaf ook een exemplaar aan mijn moeder.
    Momenteel kook ik sommige van de recepten ook als lunch of avondmaal. Ik ben echter benieuwd of je enkele (andere) basistips hebt ivm wat volgens de TCM aangewezen is als lunch en avondmaal. Ik woon jammer genoeg te ver weg om je workshop te volgen over lunch, voeding enz… Daarnaast verzamelde ik wat vragen die opkwamen terwijl ik aan ’t koken was. Kan ik ze je in een persoonlijk bericht sturen of? Alvast bedankt en veel succes met wat je doet. Hartelijke groet

Commentaar achterlaten

Meer weten? Boek een persoonlijk consult of kijk bij mijn cursusaanbod.